密码:
注册找密码我的浏览
设首页加收藏加书签 ______

首页每天学亚博平台下载新概念六级音标词汇语法四级研究生大学高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

您所在的位置: 大耳朵首页 > 听力资料 > 听力专项测试试题 >...> 历年高考听力 > 2009年全国各省高考听力 > 正文

站内搜索:

小提示:学单词背单词请到大耳朵免费在线背单词系统
prejudiced/['predʒudist]/ a. 怀偏见的...

2009年高考亚博平台下载听力(湖南卷)MP3——大耳朵亚博平台下载免费下载

2009年普通高等学校招生全国统一考试(湖南卷)

亚博平台下载

第一部分:听力(共三节,满分30分)

做听力部分时。,请先在试卷上作答。听力部分结束前。你将有两分钟的时间将第1至第17小题的答案转涂到答题卡上,将第18至第20小题的答案转写到答题卡上。

第一节( 共5小题,每题1.5分,满分7.5分)

听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C、三个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

例:How much is the shirt?

A. £19.15 B.£9.15 C.£9.18

答案:B。

1、1.What does the man mean?

A. A. It will take about one month to repair the watch.

B. B. It costs too much to have the watch repaired.

C. C. The watch is no longer worth repairing.

D.

E. 2. When will they get there for the play?

A.9:00 B.10:00 C.10.30

F. 3. Why can't the man concentrate on his study?

A. A. He keeps thinking of going to the movies.

B. B. His classmates are taking a break.

C. C. He's been studying for too long.

D.

4、 4. What is the man going to do?

A.A. Go to the Chinese restaurant.

B.B. Watch the football game.

C.C. Visit a friend downtown.

D.

5、5. What do you know about Frank?

A、A. He will arrive in Chicago this morning.

B、B. He will send Ms. Tyler an e-mail.

C、C.He will call Ms. Tyler himself.

第二节(共12小题;每小题1.5分,满分18分)

听下面4段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。

听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。

6. Which part of the man’s body hurts?

A. An arm. B. An eye. C. An ear.

7. What does the woman advise the man to do?

A. Go to hospital at once.

B. Stay away from the swimming pool.

C. Get some medicine from the drugstore.

听下面一段对话,回答第8至第10三个小题。

8. What do you know about the woman?

A. She doesn’t believe the man’s excuse.

B. She’s been waiting far too long.

C. She’s really angry with the man.

9. What does the man mean?

A. He got there in only five minutes.

B. He has a good reason for being late.

C. He is used to waiting for the woman.

10. What does the woman want the man to do?

A. Buy the tickets. B. Buy her a wallet. C. Go back for her wallet.

听下面一段对话,回答第11至第13三个小题。

11. Who is the woman talking to?

A. A hotel clerk. B. A hotel manager. C. A policeman.

12. Where does the conversation most probably take place?

A.In the manager’s office. B. In the room of the guest. C. At the police station.

13. What do you know about the woman?

A. She cannot find her necklace.

B. She put her necklace in the bed.

C. She is not satisfied with the room.

听下面一段对话,回答14至第17四个小题。

14. Why is the woman asking for leave?

A. She plans to go to the UK with her parents.

B. She has to take care of her parents at home.

C. She wants to spend some time with her parents.

15. What can be inferred about the man?

A. He knows a lot about Chinese culture.

B. He doesn’t want the woman to take any time off at first.

C. He considers language a big problem for foreign visitors.

16. What can be inferred about the woman?

A. She is a student. B. She is a teacher. C. She is a tourist.

17. What agreement do the two speakers reach at the end of the conversation?

A. The woman can take two days off.

B. The woman needs to do some extra work.

C. The woman should buy some travelling materials.

第三节(共3小题;第小题1.5分,满分4.5分)

听下面一段材料,将第18至20三个小题的信息补充完整,每小题不超过3个单词。听材料前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出15秒钟的作答时间。本段材料读两遍。

Doing exercise and keeping fit

I. The importance of exercise

A 18 can lead to many health problems.

II. How to prevent illness

Stay 19: playing sports, gardening & doing housework

III. Ways of doing exercise

? Choose a proper form

One that you enjoy and that you can stick with

? Exercise in the right way

Start exercising slowly and increase the amount of exercise 20.

2009年高考试题--亚博平台下载听力(湖南卷)

1.

W: I don’t know what's wrong with my watch. It was just a month ago that I had it repaired.

M: Don’t waste your time and money any more, it's a very old watch and is quite worn out.

2.

W: What time does the play start?

M: At 10:30. If we leave by nine o'clock, we should be able to get there half an hour before the play.

3.

W: Come to the movies with us. Everybody needs to take a break every once in a while.

M: I guess I might as well. I've been studying so long I just can't concentrate.

4.

M: Are we still going to the football game tonight?

W: Oh, sorry, I totally forgot about it. I’ve arranged to go with a friend to a new Chinese restaurant downtown. How about joining us?

M: Sure I'd love to.

5.

W: Isn’t Frank supposed to arrive in Chicago this morning? Ms. Tylor is waiting for him.

M: He’s just called to say his flight was canceled. He won't be able to arrive until the afternoon.

W: Hmm, could you call him and ask him to email his report to Ms. Tylor then?

6-7

W: Which one hurts, the left or the right one?

M: The left one. It’s really painful. I can hardly hear with it.

W: Don’t go swimming for the next two days. If it doesn't get better by tomorrow, you should see the doctor.

M: I guess so. Maybe I should get something from the drugstore right now.

8-10

M: Don't be mad at me. I'm only five minutes late.

W: This is the last time I'm waiting for you. I mean it.

M: You know, I always have a good excuse. I promise you: you'll never have to wait for me again.

W: I hope so. Come on, let’s go get our tickets now. Oh, by the way, you have got your wallet with you, don’t you? I left mine at home.

11-13

W: Excuse me, ah, was my bedroom cleaned this morning?

M: Yes, Madam. All the rooms are cleaned in the morning, Madam.

W: Well, then I have a bit of a problem

M: Is your room not satisfactory, Madam?

W: No, it’s not that. It’s just that I can't find my necklace.

M: I'm sorry, Madam. Can you tell me a little bit more about it?

W: Well this morning I left my necklace here on the table by the bed but it’s just nowhere to be found.

M: I will report this to the manager right away, Madam.

14-17

W: Mr. Block, I need to take a few days off because my parents are coming over to visit.

M: But it's not really a good idea to take time off right now, you know.

W: Well, I know. But they've never been to the UK before and they don’t speak English.

M: Hmm, you know there are thousands of tourists in London who can't speak English and they manage to get around.

W: Yes, I know but they really expect me to be there. It’s culture. Chinese parents expect their children to do things like this.

M: I know, but truly if they care about your education, they’ll understand.

W: Well, do you think I could take maybe just two days off?

M: Ok, two days but you must catch up with all of the work and get all of the materials.

18-20

Good morning, today I'd like to talk about doing exercise and keeping fit. First let's deal with the importance of exercise. Many people today live a kind of lazy life, sitting in the office all day and then watching TV the whole evening. I'm sure you don't need me to tell you this way of life is bad for your health. In fact it can lead to all kinds of health problems like heart disease, high blood pressure and some of the problems can result in death. Now let me talk a little about preventing illness. Probably the most important thing to bear in mind is to be active. This does not mean that you have to go out and play sports. Of course sports are an excellent way to stay healthy but it's also important to remember that healthy activities can take many different forms like gardening and doing housework, for example. Now let me suggest some ways of doing exercise. In the first place, you should choose an activity that you enjoy and one you'll stick with and then start exercising slowly and try to increase the amount of exercise step by step. Well, that's all I have time for today, so until next time. Good-bye.

2009年普通高校招生考试湖南卷(亚博平台下载)答案

第一部分 听力

1. C 2. B 3. C 4. A 5. B

6. C 7. B 8. C 9. B 10. A

11. A 12. B 13. A 14. C 15. B

16. A 17. A

18. lazy life 19. active 20. step by step
您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
共有4人向本资料提供了听力原文,其中被采用了2篇,当前有0篇待审批,有2篇未被采用! 查看明细>>
如果您有更好的听力原文,欢迎提供给大耳朵,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
2009年全国各省高考听力
高瞻远瞩
放眼全球
推荐资源
最新社区精华帖子更多>>
  • 走遍美国教学版
    走遍美国教学版
  • 哈利学前班[亚博平台下载儿歌]
    哈利学前班[亚博平台下载儿歌]
  • 海绵宝宝 英文版
    海绵宝宝 英文版
  • 风中的女王第1季
    风中的女王第1季
经典学习方法更多>>

听力排行

试题

视听

歌曲

电影

2009年高考亚博平台下载听力(湖南卷)MP3——大耳朵亚博平台下载免费下载
初中亚博平台下载情景反应
2005年高考听力模拟1512-15
04上海高考听力09
2011北京高考亚博平台下载听力试题
2003年北京西城区中考听力16-20
高中亚博平台下载短文理解
2009年江西中考亚博平台下载听力真题MP3和试题答案——大耳朵亚博平台下载免费下载
大学四级短文理解
02年6月六级听力15-17
用听背单词2000 eg04
用听背单词2000 eg02
VOA常速:菲律宾总统杜特尔特确定川普不会谴责其血腥的毒品战争 2017.11.13
新东方托福口语训练 chapter1 warm up
亚博平台下载专业四级听写014
自考高级亚博平台下载下册 Lesson 16 Through the Tunnel
实用亚博平台下载口译教程 Unit02 Interpreting Figures
Matthew 马太福音09
生活亚博平台下载情景口语 031
洪恩小乌龟学美语CD0201
KILLINGMESOFTLYWITHHISSONG
周杰伦 - 简单爱英文版
经典英文歌曲收藏i will_always_love_you_
Adele - Rolling In The Deep (演唱会版)
When A Man Loves A Woman
天堂英文版
Taylor Swift - Sweeter Than Fiction
Daily Growing
Vashti Bunyan - Diamond Day
Maroon 5 - Moves Like Jagger(Studio Recording from the Voice Performance)(Studio Recording from the
小熊维尼与跳跳虎英文版 第一季 第1集
巴布工程师英文版 第1集 小猫阿皮不见了
小伙伴亚博平台下载儿歌 第1集 小星星
酷艾亚博平台下载系列之光棍节
看电影学亚博平台下载系列之冒牌家庭
海绵宝宝全集 第1集
小马宝莉 第1集
幼儿双语儿歌系列之ABC字母歌
Bingo教你说美语之如何用亚博平台下载叙旧
Hello Teddy洪恩幼儿亚博平台下载1
亚博平台下载阅读考试 经验 好文 谚语 寓言 名着 剧本
听力资料目录导航
听力测试 亚博平台下载词汇 亚博平台下载口语 考试亚博平台下载 品牌亚博平台下载 大学教材 其他教材 商务亚博平台下载 广播亚博平台下载 儿童亚博平台下载
历年中考听力
初中中考模拟
历年高考听力
高考听力模拟
历年四级听力
历年六级听力
四级听力模拟
小学  初中
高中  四级
六级  考研
托福  GRE
星火记忆单词
用Mp3背单词
刘毅词汇记忆
情景亚博平台下载口语
4+1听力口语
出国实用会话
亚博平台下载口语8000句
新东方900句
美语听力与发音
ABC到流利口语
口译考试
剑桥考试
中高考考试
大学四六级考试
研究生考试
公共亚博平台下载考试
亚博平台下载专业考试
新概念 六人行
赖世雄 许国璋
走遍美国 越狱
疯狂亚博平台下载 沛沛
语法讲座 动感
大山亚博平台下载 探索
千万别学亚博平台下载
大学亚博平台下载听力
大学亚博平台下载精读
全新版 21世纪
新视野 实用综
大学体验 新编
成人自考 step
Listen this way
广州版小学亚博平台下载
广州版初中亚博平台下载
剑桥少儿亚博平台下载
朗文3L看听学
Goforit新目标
高中亚博平台下载课本
进阶听说教程
商务亚博平台下载300句
VOA商务亚博平台下载
商业亚博平台下载视频
中级商务亚博平台下载
初级剑桥证书
新编剑桥亚博平台下载
剑桥亚博平台下载精华版
2007年VOA慢速
VOA中级美语
美国习惯用语
VOA流行美语
澳广播亚博平台下载讲座
在线大学课堂
VOA视频节目
宝宝ABC
棒棒亚博平台下载
哈哈美语
LittleFox儿歌
亚博平台下载儿童故事
380亚博平台下载小故事
1035个亚博平台下载单词
?
免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
Copyright © 2010-2017 大耳朵亚博平台下载  京ICP备10010568号 | 京公网安备 11010802020324号

微信扫一扫手机学亚博平台下载 关闭
微博扫一扫手机学亚博平台下载 关闭
QQ扫一扫手机学亚博平台下载 关闭
0.204800s